Ross-Tech HEX-V2 PRO

€ 669,00
Inclusief belasting

De nieuwste interface van Ross-Tech voor VCDS. Hét programma voor VW, Audi, Seat en Skoda. Sneller en nog meer gebruikersgemak. De keuze bij uitstek voor de professional. Met de Ross-Tech HEX-V2-PRO kit kunt u zowel de oudere auto's als de allernieuwste auto's uitlezen, aanpassen, coderen en nog veel meer.

Aantal
Op voorraad

De nieuwste interface van Ross-Tech voor VCDS. Sneller en nog meer gebruikersgemak. De keuze bij uitstek voor de professional. Met de Ross-Tech HEX-V2-PRO kit kunt u zowel de oudere auto's als de allernieuwste auto's uitlezen, aanpassen, coderen en nog veel meer.

Geschikt voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Bentley.

- Storingscodes uitlezen en wissen.

- Aanpassen

- Login/ Security Toegang procedure

- Meetwaardeblokken

- Actuator Diagnose

- Hercoderen

en nog veel meer.

Nederlandse en/of Engelse software.

Gratis updates.

Ongelimiteerd aantal VIN'sMet de Ross-Tech HEX-V2-PRO kit kunt u zowel de oudere auto's als de allernieuwste auto's uitlezen, aanpassen, coderen en nog veel meer. De interface zoekt zelf uit hoe het regelapparaat communiceert en past protocol en snelheid automatisch aan.

Aan de computerkant heeft de interface een USB aansluiting. Aan de autokant een OBD2-aansluiting.

De interface is zelf ook een computertje en kan ook updates ontvangen. Bovendien werkt de interface als dongle. Dat betekent dat uw software-licentie ín de interface zit. U kunt de software op zoveel computers installeren als u wilt. Op het moment dat u de interface aan een computer hangt, schakelt de interface de software automatisch vrij op die computer en kunt u aan de slag.

Ross-Tech, VCDS, VCDS-Mobile, VCDS-Cloud en HEX-NET zijn geregistreerde handelsmerken van Ross-Tech, LLC, USA. Geauthoriseerd gebruik van deze, zijn toegestaan aan  Priemus Diagnosesoftware & Tools.

Datasheet

Garantie
1 Jaar
Operating System
Windows XP t/m Windows 10
Updates
Gratis
Aansluiting Computer
USB

Specifieke referenties