Cursus VCDS

€ 480,00

 Een cursus VCDS op locatie! Als u meerdere monteurs of geinteresseerde(n) heeft, kunnen we een cursus bij u in het bedrijf organiseren. Dit hebben we de afgelopen jaren vaak gedaan en dat bevalt erg goed. 

    

    

Aantal

We inventariseren van te voren op welk niveau de monteurs zijn. Verder vragen we ze aan te geven waar ze nu op vast lopen of moeite mee hebben. Daar stemmen we de cursus op af.

Meestal aan het einde van de middag, behandelen we kort wat theorie, (eten een patatje en een kroket) en gaan dan de werkplaats in. De monteurs zorgen zelf dat er wat (probleem)auto's zijn en dan gaan we aan de slag. Puur praktijkgericht met een minimale belasting in tijd en geld voor uw bedrijf. Vaak doen we iets van begin om 17.00u en eindigen om 21.00u.

Vaak herhalen we zo'n sessie na een paar maanden nog eens. De monteurs hebben dan de tijd gekregen om het geleerde in de praktijk toe te passen. 

Prijzen in overleg. Getoonde prijs is op basis van 3 monteurs en inclusief reistijd en kilometers in een straal van 100 km rondom Leiden.