Autocom CDP+ Bluetooth

€ 3.018,95
Inclusief belasting

Autocom Zweden is marktleider in ontwikkeling en productie van diagnosesystemen met bijbehorende software voor o.a. personenvoertuigen, lichte bedrijfswagens, bussen, trucks & trailers. Autocom is constant bezig met het uitbreiden van software en wordt wereldwijd onder diverse labels met succes verkocht. 

Aantal
Op voorraad

Autocom is begonnen met de ADP vervolgens de ADP 186 later is hier de CDP pro bijgekomen. Autocom presenteerd nu de “CDP+”

Deze nieuwe CDP+ heeft de volgende “Pluspunten” ten opzichte van de CDP:

Flightrecorder (voor datarecording tijdens het rijden)

SD-kaartje voor opslaan datarecording

LED verlichting in OBD connector (handig bij het aansluiten van de connect)

Ingebouwde antenne voor nog betere verbinding

Kleuren indicator voor communicatie status en batterij status

Klaar voor de toekomst op diagnose gebied

Fabrikant Autocom

Diagnosesysteem De AutoCom CDP+ voor “Cars” is een zeer uitgebreid diagnosesysteem op basis van PC of Laptop gebruik. Dit diagnosesysteem is geschikt voor auto’s en lichte bedrijfsvoertuigen met e-OBD, OBD ll en OBD protocollen

Voertuigen De AutoCom CDP+ voor Cars stelt wereldwijd diagnose aan meer dan 45 automerken. Dit geldt voor zowel personenvoertuigen als lichte bedrijfswagens.

Automerken Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volvo en Volkswagen

Functie

Lezen & wissen van foutcodes,

live data bekijken in real-time,

Basis afstellingen van ECU’s,

componenten activeren,

service interval resetten,

programmeren, coderen

Automatische scan uitvoeren,

uitlezen van functies zoals: Airbags, ABS, ESP, Airco, automatische transmissie en startblokkering.

Live data logging op OBD(voertuig specifiek) niveau

Onderscheid zich door Ondanks de uitgebreidheid van dit diagnosesysteem is de werking uiterst eenvoudig. U hoeft geen computer deskundige te zijn om met de CDP+ te werken. Omdat de CDP+ iedere auto en ieder automerk op dezelfde manier benaderd volgt u gewoonweg de stappen in het menu op uw scherm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een automatische “Scan” uit te voeren waardoor u direct ziet welke stuurapparaten aanwezig zijn.Nieuw is de mogelijkheid om te kunnen “loggen”, door de aanwezigheid van SD-kaartje kan er diverse uren data worden gelogd, dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn bij intermeterende storingen.

Uniek is ook de LED verlichting op de connector waardoor aansluiten in donkere hoekjes onder het dashbord een makkie wordt.

Tenslotte; de CDP+ Cars is gemakkelijk uit te breiden met software voor Trucks en Trailers.

Werking U sluit de VCI (Voertuig Communicatie Interface) aan op uw pc en u download eenvoudig de meegeleverde DVD, uw systeem is direct klaar voor gebruik. De CDP+ is zowel via een vaste USB aansluiting of via een draaloze “BlueTooth” verbinding te gebruiken, aan u de keuze. Wanneer u het programma opstart verschijnt er direct een overzichtelijk stappen menu; U geeft aan om welke automerk het gaat, welke voertuig u wilt uitlezen, bouwjaar, motorcode, enz…

Accessoires De CDP+ Cars wordt geleverd in een solide koffer met een software-DVD en een verkorte handleiding. De CDP+ is standaard uitgerust met een 16-polige aansluiting. Verloopkabels en connectoren voor oudere modellen of voor auto’s met een specifieke aansluiting zijn optioneel te krijgen, zowel los per merk of compleet als kabelbundel in een uitgebreid koffer.

Licentie / Updates Bij aanschaf van uw CDP is een jaarlicentie/ abonnement het eerste jaar inclusief. U krijgt van ons 3x per jaar een update DVD. Wanneer u deze update DVD heeft gedownload bent u direct weer in het bezit van de laatste software die beschikbaar is. Ruim voor het verstrijken van uw abonnement krijgt u van ons een melding dat uw abonnement gaat verlopen, u heeft dan de mogelijkheid om dit abonnement weer met een jaar te verlengen. Een abonnement is bij de Autocom CDP geen verplichting maar indien u een geldig abonnement heeft krijgt u ook levenslange garantie op uw apparaat. Indien u toch besluit langer te wachten met het activeren van een nieuw abonnement dan betaald u een “Catch up fee” voor de gemiste periode.

Garantiebepalingen 1 jaar garantie op de CDP vanaf afleverdatum. Bij voortzetting van het jaarlijkse abonnement heeft u levenslange garantie.

Ondersteuning Voor tester gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met AA-Equipment. Voor voertuigtechnische vragen t.a.v. foutcodes en dergelijke kunt u kijken bij tips & tricks op deze website.

Opties Een kabelverloopset of losse verloopkabels zijn los verkrijgbaar.Indien u niet in het bezit bent van een goede laptop of pc, kijk dan bij gerelateerde producten voor goedkope oplossingen.

De Autocom CDP+ Cars is uit te breiden met software voor Trucks & Trailers.

Specifieke referenties

Downloaden

Autocom

AutoCom CDP+

Downloaden (1.89M)